KoffieTCacao Magazine

Cover concept

“Liefhebbers van koffie, thee en cacao informeren en inspireren”. Dat is waar koffieTcacao voor staat. Ze zijn er niet enkel voor professionals, maar ook voor de thuisbarista, de geeks, de chocoholics, de liefhebber van echte thee en de enthousiaste thuiskok. Met hun platform willen ze deze doelgroepen verbinden, informeren en inspireren. Elk kwartaal vullen ze vol overgave koffieTcacao magazine met oogstrelende reportages, persoonlijke interviews, columns van industrieprofessionals, vermakelijke reviews en de laatste nieuwtjes.

Opdracht

In editie nummer 20 van dit magazine staat een persoonlijk interview met Jack Steijn en Caroline Lubbers. Zij zijn de drijvende krachten achter de Amsterdamse cacaofestivalas Chocoa en het Origin Chocolate Event, waarbij het behalve genieten van chocolade ook gaat om het verbeteren van de cacaoketen. KTC sprak met hen over de verduurzaming van de branche, het coverbeeld moest hierbij aansluiten.

Concept

We zien Jack en Caroline op hun missie, namelijk de zoektocht naar goede chocolade. Alles om hun heen is nep, zoals ook veel chocola tegenwoordig. De achtergrond maakte we van papier, suiker en goedkope chocolade.

Paper art

i.s.m. Keri Mol

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!